Om foreningen

Om Estland og reisetips

Aktiviteter

Estlands-nytt

Lær estisk

Estisk skole

Estisk litteratur

Folkedans

NEF i pressen

Bildearkiv

Bøker til salgs i NEF

Kontakt

Ühingust
About
Nyheter

Bestilling av jubileumsboka
09-10-2010 20:29


Det  288-siders festskriftet ,  «Estland og Norge i fortid og nåtid - Norsk-estisk forening 25 år» ble lansert 16. september, og er blitt et både innholdsrikt og grafisk forseggjort verk vi håper mange vil ha glede av i lang tid. Vi gjør oppmerksom på at det er mulig å bestille flere eksemplarer direkte fra NEF. Dette kan gjøres ved å ta kontakt med kasserer Svein Huseby eller på foreningens hovedadresse:
post@norsk-estisk.org.

Ordinær pris for boka ved bestilling fra NEF er 250 kroner.

Tittel: Estland og Norge i fortid og nåtid : norsk-estisk forening 25 år
Redaktører: Turid Farbregd og Øyvind Rangøy
ISBN: 978-82-303-1538-5
Utgitt:  Norsk-estisk forening 2010

Norsk-estisk kulturlag er en av de eldste vennskapsforeningene med Estland i hele verden. Den ble dannet i 1984 mens Estland ennå var okkupert. Organisasjonen er fortsatt den samme, selv om navnet er endret til det nåværende Norsk-estisk forening. Det tidlige arbeidet besto i å knytte bånd for å bryte lenker. Lenkene er for lengst brutt, og båndene er blitt enda flere. Utviklingen har gått fra bistand til partnerskap, og arbeidet fortsetter med å spre kunnskap og øke forståelsen. I tillegg til å fortelle foreningens historie tar denne boka også opp mange andre sider ved norskestiske kontakter, og den kan tjene som håndbok og kilde for generell Estlands-informasjon.


‹‹ Tagasi
 
 

Copyright © 1984-2010 Norsk-estisk forening og tekstforfatterne. Logoen er © Evy Jørgensen. Der ikke annet er angitt, kan materialet siteres eller gjengis i sin helhet med kildehenvisning.